Møder lykkes bedre

Mange møder kan lykkes bedre, når vi anerkender forskellige værdisæt i en fornuftig uenighed. Det viser fx resultater på Center for Public Deliberation, i Colorado. Her arbejder man med at anerkende værdiforskelle hos deltagere i det lokale samfunds debatter. Og at løse de problemer, som opstår.

Delibero ønsker at udvikle til et mødekoncept, der favner de forskellige værdier. Ideen i Delibero er en eller to eller tre workshops for deltagerne, hvor konceptet afprøves og opleves og bliver afsæt for en bedre forståelse af andres værdisæt.

Succeskriterie: at deltagerne får en bedre balance i deres måde til argumentere på.

Kontakt

Mette Hafstrøm Kirkegaard

Cand.mag. i retorik

61701864

marts 10, 2019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *